© 2018 Belga Business Center

Stay Healthy!

De gezondheid van onze leden en de coworkers in onze community is prioriteit nummer 1 voor ons.

 

Volg daarom de algemene voorzorgsmaatregelen vanuit de overheid goed op. Je vindt ze terug via deze link

Onze flexplekken en onze vergaderzalen vallen onder de diensten die te maken krijgen met verplichte sluiting. Helaas moeten wij dus onze community hier even stilleggen en dit alvast zeker tot 6 april.

 

Het boeken van werkplekken en vergaderzalen na 6 april is wel mogelijk en deze boekingen kunnen ook kosteloos worden verplaatst of geannuleerd indien onze sluitingsperiode moet worden verlengd.

Voor al uw vragen blijven wij beschikbaar.

 

Belga Business Center is een klein business Center in Deinze, gelegen op wandelafstand van het station en op een paar minuten van de E17. 

Het gebouw kent een rijke geschiedenis sedert de bouw in 1919. Gestart als een voederfabriek meteen na de eerste wereldoorlog, is het vandaag een moderne en gezellige plek om te werken, te ondernemen en te vergaderen.

Bij Belga Business Center kan je terecht voor een vaste of flexibele werkplek, om te vergaderen of je event te organiseren, met of zonder lidmaatschap.

Kom eens binnen en breng ons een bezoekje. We leggen je graag uit hoe we werken en wat je voordelen zijn van een lidmaatschap bij Belga Business Center.

 
 

LIDMAATSCHAP

Ben je van plan om regelmatig langs te komen? Word dan lid bij Belga Business Center. Het kost je 5 Euro per maand, maar bezorgt je wel 50% korting op boekingen van flexplekken en vergaderzalen, en nog tal van andere voordelen. 

 

Volg hier ook live de opbrengst van onze zonnepanelen

 

Tel: +32 9 380 30 99

Email:  marie@belgabusinesscenter.be

Gaversesteenweg 55

9800 DEINZE

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
035_lard_201806

Inkomhall Belga Business Center